Hoe werkt Leden helpen leden

 

Heeft u een vraag? Meestal bent u niet de eerste...!

 

Staat u voor een opdracht, probleem of andere kwestie waarvan u zich afvraagt hoe anderen dat (zouden)  hebben aangepakt? Vraag het dan aan een ander. Via het NMKG bereikt u ruim 400 collega's bij de (semi-)overheid, waarvan er vast wel iemand u aan een goed idee wil helpen.

Stel uw vraag

 

Voor het stellen van vragen aan onze geregistreerde belangstellenden kunt u gebruik maken van het vragenformulier. Die vragen worden eenmalig opgenomen in ons "NMKG-Nieuws" dat periodiek aan alle personen op onze mailinglist wordt toegestuurd. Verder worden deze vragen gepubliceerd op deze website.

 

Het vragenformulier

 

Via het vragenformulier stelt u uw vraag. Die verschijnt in NMKG-Nieuws en op deze site. U vermeldt uw e-mailadres waarop anderen u kunnen bereiken.

Uw vraag plaatsen wij op deze website met daarbij een link naar een contactformulier waarop men een antwoord kan geven (of plakken) of eventueel contactgegevens kenbaar kan maken. Na verzenden gaat die tekst rechtstreeks naar het door de vragensteller opgegeven e-mailadres. Op de site worden geen contactgegevens gepubliceerd.

Reageren op een vraag

 

Degene die wil helpen met een antwoord benadert de vragensteller via het contactformulier.

Is het antwoord mogelijk ook voor anderen van belang? Zet uw reactie dan ook in het contactformulierdat hier onderaan staat of stuur het naar redactie@nmkg.nl . Wij plaatsen het antwoord dan bij de vraag op de website.

Netwerk Management en Kwaliteitszorg bij Gemeenten
Kennisnetwerk voor Overheidskwaliteit
Copyright © NMKG